Фестиваль 2007

Smokie (Англія)

Історія Алана Сілсона нерозривно пов’язана з групою, якій він присвятив усього себе і яка сала однією з легенд світової музики – “Smokie”.

Заснували групу в далекому 1967 році троє англійських школярів із Бредфорда – Террі Аттлі, Алан Сілсон і Кріс Норман. Назву “Smokie” колектив отримав в 1974 році. Вдало поєднуючи хардову жорсткість з мелодійністю англійських балад, група поступово але впевнено зайшла на музичний олімп.

Юркеш (Україна, Київ)

Відомий поп-співак Юрко Юрченко два роки тому презентував загалу своє нове творіння – групу «Юркеш», яка одразу стала явищем, що немає нічого спільного з помірною поп-музикою. Якщо існує у світі такий стиль, як доброзичливий, привітливий панк – то це саме той випадок.

Горгішелі (Україна, Львів)

Для більшості українських шанувальників популярної музики ця інтернаціональна група «Горгішелі» (донедавна «Чорний вересень») стала справжнім відкриттям.

«Горгішелі» грають легкий рок і мають відмінні шанси швидко стати одним із найцікавіших проектів у форматі «поп-рок». Виконуючи пісні українською та грузинською мовами демонструють многогранність української культури та неповторну етніку, притаманну грузинській пісні.

Фабула (Україна, Херсон)

Наймолодший учасник фестивалю. Датою народження колективу є 11 листопада 2006 року, коли херсонські музиканти зібрались разом та провели репетицію.

Свій стиль вони визначають яу «нью-метал з елементами готики».

Паруса

Паруса (Україна, Херсон)

Група заснована 2010 року в Херсоні. Лауреати першого міжнародного фестивалю «Серце України», постійні учасники міжнародного зльоту байкерів «Гоблін-шоу» (Одеса). Одна з небагатьох «важких» команд, що має звання народного аматорського колективу України.

Їжаки сміються (Україна, Херсон)

Хоча дебютний виступ цього херсонського колективу відбувся 23 січня 2004 року, датою свого формування вони вважають початок 2005-го.

Працюють в стилі ска-панк-раста-фанк.