Фестиваль 2010

Август (Росія, Санкт Петербург)

Август (Росія, Санкт Петербург)

Наприкінці 80-х років група з Санкт Петербургу збирала повні зали по всьому Союзу, даючи до 45 концертів на місяць. Створена у 1982 році, група однією з перших в Радянському Союзі випустила на фірмі «Мелодія» платівку в стилі хард-рок, перша рок-група яка презентувала СРСР на міжнародному фестивалі «Металманія» (1988, Катовіци, Польща).

Фабула (Україна, Херсон)

У вересні 2007 року група вперше вийшла на сцену. Було це на І Міжнародному фестивалі «кРок у майбутнє». На протязі наступних двох років цей молодий херсонський колектив змусив говорити про себе далеко за межами України. Їх пісні лунали на BOUNCE Radio США та Radio Krakow Польща. Молоді виконавці вже мають своїх прихильників в Італії і Німеччині, Швейцарії і Туреччині, Мексиці і Австралії. Цікавий факт – група «Фабула» у третє поспіль вийде на головну фестивальну сцену «кРоку» саме завдяки наполегливим вимогам фанатів.

Shannon - Eстонія

Shanon (Естонія)

Група з міста Таллінн, яку було визнано кращою в Естонії, з врученням першої премії Estonia Music Awards. Їх пісні стабільно займають перші місця в радіочартах. Жорсткий графік виступів концертними майданчиками та переповнені зали не тільки в Естонії але і інших країнах Балтії та Фінляндії. Shanon ще жодного разу не був в Україні, знайомство з якою розпочнеться в Херсоні на сцені кРоку.

Still Drift (Німеччина)

Still Drift (Німеччина)

Веселі, заводні, позитивні – далеко не повний перелік епітетів, які можна вжити, представляючи цього учасника фестивалю з Німеччини. Still Drift – неймовірна четвірка з міста Хайдельберг підкорює музичні сцени, починаючи з 2006 року. Це молода, але дуже популярна у німецької молоді панк-група. Відігравши на десятці фестивалів Німеччини, отримала першу премію у глядачів під час онлайн голосування Coca Cola. До цього часу жодного разу не виступали в Україні.

Холодне Сонце (м.Тернопіль, Україна)

Холодне Сонце (Україна, Тернопіль)

За роки свого існування тернопільський гурт став одним з найвідоміших в Україні. Музиканти вперше вийшли на сцену 15 лютого 2002 року. Група виступала на сценах відомих рок-фестивалів України, Польщі, Німеччини, Росії, Білорусі.

Роллікс (Україна, Херсон)

Свою історію цей гурт почав писати починаючи з кінця 2000 року, але свідоме існування як команди розпочалось після участі у фестивалі «Перлини Сезону - 2002», де вони отримали звання лауреата другої премії. За свою історію Роллікс мав виступи на переважній більшості рок-фестивалів України.

Янсен Кукансен (Херсон, Україна)

Янсен Кукансен (Україна, Херсон)

Веселі херсонські музиканти, які з першої спроби підкорили лауреатську планку Міжнародного фестивалю «кРок у майбутнє». Рік, що минає з моменту тогорічного тріумфу «кукансівці» провели досить плідно: отримали право виступу у цьогорічному фіналі фестивалів «Червона рута» та «Пікейні жилети», яскраво виступили на одеських «U.Rock» та «Goblin Show» і, нарешті, випустили на лейблі «UKRmusic» дебютну платівку «Дупа Джоні Депа».

Wake up (Україна, Херсон)

Наймолодший учасник. Гурт було створено у Херсоні наприкінці 2008 року. Експерементуючи з різними стилями рок-музики учасники колективу намагаються знайти свій особистий стиль. Wake up – це суміш ідей, експериментів, позитиву та заклик до усвідомленості.